Aanstaande woensdag 15 maart zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. Burgers van Nederland die ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit van de Nederlandse nationaliteit kunnen hun stem uitbrengen op de politieke partij van hun voorkeur. Hiermee kan iedereen invloed uitoefenen op de samenstelling van de Tweede Kamer en daarmee op de kleur en het beleid van het nieuwe kabinet.

Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) roept alle Nederlandse burgers van Marokkaanse afkomst op om 15 maart naar de stembus te gaan. Actief meedoen aan de verkiezingen door te stemmen is een van de belangrijkste manieren om als Marokkaanse Nederlander voor uw belangen op te komen en mee te tellen.

Naast het feit dat u hiermee gebruik maakt van uw democratische recht is uw stem tevens bepalend voor de politieke koers voor de komende jaren. De stem van Marokkaanse Nederlanders kan het verschil maken door tegenwicht te bieden tegen discriminatie en uitsluiting. Met de oproep van talrijke organisaties -religieus en niet-religieus- en een toenemende bewustwording onder Marokkaanse Nederlanders hopen we op een grote opkomst. Marokkaans-Nederlandse kiesgerechtigden zijn goed voor tenminste 3 zetels.

De uitslag van deze verkiezingen zal bepalend zijn voor de toekomst van Nederland. Des te belangrijker is het om uw stem niet verloren te laten gaan. Daarom: ga stemmen. Juist nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *