PERSBERICHT

29/06/2016

Woordvoerder Farid Azarkan stopt bij het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders.

Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) neemt per 1 juli 2016 afscheid van Farid Azarkan. Azarkan was sinds 2008 namens het SMN actief in het maatschappelijk debat. Achtereenvolgens was hij directeur en voorzitter van het SMN. De afgelopen vier jaar is hij woordvoerder geweest. In een tijd van toenemende polarisatie heeft Farid Azarkan de inzichten en belangen van Marokkaanse Nederlanders goed weten te verwoorden. Met passie en overtuiging droeg hij bij aan het ideaal van SMN, namelijk een samenleving waarin iedereen ongeacht zijn of haar afkomst mee kan doen.

Het bestuur van SMN dankt Farid Azarkan namens de Marokkaanse gemeenschap in Nederland zeer voor zijn inzet en wenst hem het beste bij zijn nieuwe uitdaging in de politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *